ДИ ЕС ХОУМ - партньор на АрхИдеи

ДИ ЕС ХОУМ ООД е водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи. Компанията ни развива дейността си от 1999 г със седалище гр. Добрич. Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и предлагаме индивидуални ценови листи за всеки от тях. Целите ни за напред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти, малко познати на българския пазар.Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване.

Към днешна дата сме водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи в Североизточна България и с бързи темпове завземаме пазарен дял в цяла страна. Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и предлагаме индивидуални ценови условия за всеки от тях. Целите ни за напред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти на българския пазар. 

Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване.

Гамата от предлаганите материали обхващат всички етапи в изграждането на сгради и съоръжения: груб строеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн – врати, тапети, осветителни тела.

Компанията Ди Ес Хоум е партньор на хървият интерактивен форум АрхИдеи!




АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
Регистрирайте своето участие тук >>>