Споделените 5 с ....Minas Kosmidis [Architecture in Concept]


Едно от водещите студиа в Гърция за архитектура и интериорен дизайн - Minas Kosmidis [Architecture in Concept] - е сред международните лектори на първото издание на АрхИдеи.


Първото студио е открито в град Комотини през 1993г, а второто в град Солун през 1998г. Студиата работят основно частни проекти. Специализирани са в реализирането на хотели, магазини и най-вече в областта на заведенията за хранене и развлечения.

С нас сподели Константинос Матеас 

Реших да се включа в проекта АРХИДЕИ, защото по пинцип се опитвам да разширя хоризонтите си, да обменя идеи с други професионалисти в моята област и най-вече,  защото търся нови сътрудничества.

На форума ще представим нашите най-характерни последни проекти в трите категории, в които сме специализирани - жилищни, търговски и хотели. Ще се опитаме да анализираме начина, по който подхождаме към всеки нов проект от началото на идеята до финалната фаза на строителството. 

В дните от 15 до 21 август в Бургас очакваме да се срещнем с професионалисти в областта на архитектурата, изкуството и дизайна, не само от България но и от цяла Европа. Очакваме да се запознаем с представители на архитектурни студиа, български инвеститори - хора, които искат да обменят нови идеи, нови технологии, нови продукти, нови работни концепции

Ако дизайнът е сноп светлина, в него се преплитат изследвания, въображение, експериментиране, функционалност, баланс, технология, практичност.

Бих искал да поканя своите клиенти и партньори като кажа, че ние се присъединяваме към АрхИдеи с цел да обменим нови идеи, да се вдъхновим от всички участници  и в същото време да споделим нашата работа. 



АрхИдеи ще се проведе от 15-ти до 21-ви август в
Експозиционен Център ФЛОРА в гр. Бургас.

Присъединете се към събитието във Facebook >>>
и
Регистрирайте своето участие тук >>>